MEGA ÇTS TRAVEL TURİZM seyahat acentası - 27.08.2015




Yurtiçi Kültür Turları,

Her köşesinden tarih ve kültür fışkıran Anadolu’nun güzelliklerini keşfetmek için düzenleyeceğiniz kısa veya uzun süreli turlara Çelebi Tur Seyahat güvencesiyle çıkabilirsiniz. Her türlü kültür ve inanç gezileri, yerli ve yabancı turist grupları için seyahat acenteleri tarafından düzenlenen Anadolu turlarına araç temin edebilirsiniz.

 

Tur operatörleri, Turizm Acentaları Tur ve Transferleri,

Yurtiçi ve yurtdışına spor, eğlence, sağlık, ibadet, bilimsel veya kültürel etkileşim amacıyla yapılacak gezileri planlayan ve düzenleyen kişidir.

 

 Özel Turlar & Kişiye Özel Turlar

Çelebi Tur Seyahat özel tur hizmetlerinde kişi veya kurum ayırt etmeden, yurtiçi veya yurtdışına yönelik özel turlara araç temini sağlamaktadır. Bu kapsamda örneğin; kurum ve kuruluşların hazırladıkları özel programlar çerçevesinde yurtdışı turlarına, vakıf ve derneklerin düzenledikleri gezi programlarına, haftasonu ve günübirlik gezilere araç temininde bulunmaktadır.

Programın nerede başlayıp nerede biteceğine kendinizin karar vereceği bu özel turlara, Çelebi Tur Seyahat güvencesiyle, profesyonel sürücü ve modern filosundan seçeceğiniz araçlarla konforlu bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

 

Şehir içi ve şehir dışı tüm okul gezileri konularında hizmet vermekteyiz. 

Okul gezilerimizde uzun yıllar bu sektörün içinde çalışanlardan oluşan ekibimizle birlike beklentileri çok iyi bilmekteyiz.Okulların müfredatlarını takip etmekte ve öğrencilerimize öğretmenlerimiz eşliğinde derslerinde konu olan bölgeleri göstermekteyiz.

 
 

Telefon: 0 (282) 651 59 14

GSM: 0 (537) 513 04 81  &   0 (544) 320 51 00
 

Adres: Reşadiye Mah. Kumyol Cd. Ahmet Erkan İş Merkezi Kat:3 No:28 ÇORLU/TEKİRDAĞ
 

E-Posta: info@celebitravel.com   &   info@celebiturseyahat.com

http://celebitravel.com/